Sezonul I

author image by ADMIN | 0 Comments | mai 6, 2020
Spread the love


„Sezonul 1” a început! Participați la urmărirea articolelor din colecția exclusivă „Project Z9”, finalizând sarcinile de trecere a luptelor.

Încercați un mod temporar special – „Intercepție”. Scopul teroriștilor este să intre în vehiculul blindat și să poarte cât mai multe containere cu mostre de virus mortal.

Echipa contra-teroristă trebuie să-și arate excelența și să apere vehiculul, astfel încât dușmanii să poată lua cât mai puține. Pe măsură ce cronometrul se oprește, echipele schimbă laturile și rezultatele meciului vor fi stabilite până în a doua rundă. Zona 9 s-a întors! Una dintre cele mai populare hărți din Standoff 2 se află din nou cu un nou echilibru și noi caractere.

Actualizare clasică – provincia remasterizată! Ca Zona 9, are un nou echilibru, peisaje și personaje. Două arme sunt mai bune decât una, nu? Arsenalul ambelor echipe este consolidat cu două arme noi: MP5, mitralieră și FabM, pușcă cu pompă. Economie în joc se schimbă.

Pentru a motiva echipa care atacă să își atingă obiectivul principal, sistemul de recompense a fost schimbat. Acum, toți membrii echipei obțin 800 de dolari suplimentari pentru plantarea unei bombe. Dacă nu a fost stabilit până la sfârșitul rundei și echipa de apărare câștigă, atacatorii supraviețuiți nu vor primi compensații pentru pierdere.

Actualizarea 0.13.0 este acum disponibilă pe Google Play și App Store! Intră în echipă!